Κοτόπουλο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και κρεμμυδάκια
Αυτή η πρόταση που θα βρεις παρακάτω είναι από τις πιο νόστιμες Ελληνικές καλοκαιρινές συνταγές με κοτόπουλο που σου έχουμε παρουσιάσει το οποίο είναι κοκκινιστό με φέτα και κρεμμύδια.
Αυτή η πρόταση που θα βρεις παρακάτω είναι από τις πιο νόστιμες Ελληνικές καλοκαιρινές συνταγές με κοτόπουλο που σου έχουμε παρουσιάσει το οποίο είναι κοκκινιστό με φέτα και κρεμμύδια.
Αυτή η πρόταση που θα βρεις παρακάτω είναι από τις πιο νόστιμες Ελληνικές καλοκαιρινές συνταγές με κοτόπουλο που σου έχουμε παρουσιάσει το οποίο είναι κοκκινιστό με φέτα και κρεμμύδια. Συνοδεύεται εξαίσια με πατάτες τηγανητές ή ρύζι αλλά και από μια από τις δεκάδες συνταγές για σαλάτες που σου έχουμε προτείνει.
Υλικά
- 1 μέτριο κοτόπουλο (περίπου 1.300 γραμ.)
- 1 κιλό κρεμμυδάκια
- 2 σκόρδα ολόκληρα
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 4 – 5 φέτες τυρί φέτα σκληρή
- 2 κόκκινες σφιχτές ψιλοκομμένες ντομάτες
- 2 κουτάλια ξύδι
- λίγα κανελογαρύφαλλα άτριφτα
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το τηγανίζουμε ελαφρά. Περνάμε από το τηγάνι τα κρεμμυδάκια ολόκληρα μαζί με τα σκόρδα.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο με όλα υλικά, εκτός από το τυρί, και τα αφήνουμε να βράσουν καλά.
Τρία λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, στρώνουμε τις φέτες του τυριού πάνω στο φαγητό. Παίρνει 2 – 3 βράσεις χωρίς να λιώσει το τυρί, σβήνουμε τη φωτιά, και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
ολες οι ειδησεις
- Συνελήφθη 69χρονος δραπέτης: Εξαπατούσε τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων που ενοικίαζε
- Άμστερνταμ: Μέτρα για τον περιορισμό του υπερτουρισμού – Απαγορεύει να χτιστούν νέα ξενοδοχεία
- ΠΟΥ: Ανησυχία για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους
- Σίφνος: Κορυφαίος ελληνικός γαστρονομικός προορισμός, σύμφωνα με το Conde Nast Traveler και το National Geographic
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr