current views are: 7

16 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση05:55

Κοτόπουλο με φρέσκια ντομάτα, φέτα και κρεμμυδάκια

Αυτή η πρόταση που θα βρεις παρακάτω είναι από τις πιο νόστιμες Ελληνικές καλοκαιρινές συνταγές με κοτόπουλο που σου έχουμε παρουσιάσει το οποίο είναι κοκκινιστό με φέτα και κρεμμύδια.

Δημοσίευση 05:55’
αρθρο-newpost

Αυτή η πρόταση που θα βρεις παρακάτω είναι από τις πιο νόστιμες Ελληνικές καλοκαιρινές συνταγές με κοτόπουλο που σου έχουμε παρουσιάσει το οποίο είναι κοκκινιστό με φέτα και κρεμμύδια.

Αυτή η πρόταση που θα βρεις παρακάτω είναι από τις πιο νόστιμες Ελληνικές καλοκαιρινές συνταγές με κοτόπουλο που σου έχουμε παρουσιάσει το οποίο είναι κοκκινιστό με φέτα και κρεμμύδια. Συνοδεύεται εξαίσια με πατάτες τηγανητές ή ρύζι αλλά και από μια από τις δεκάδες συνταγές για σαλάτες που σου έχουμε προτείνει.

Υλικά

  • 1 μέτριο κοτόπουλο (περίπου 1.300 γραμ.)
  • 1 κιλό κρεμμυδάκια
  • 2 σκόρδα ολόκληρα
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 4 – 5 φέτες τυρί φέτα σκληρή
  • 2 κόκκινες σφιχτές ψιλοκομμένες ντομάτες
  • 2 κουτάλια ξύδι
  • λίγα κανελογαρύφαλλα άτριφτα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το τηγανίζουμε ελαφρά. Περνάμε από το τηγάνι τα κρεμμυδάκια ολόκληρα μαζί με τα σκόρδα.

Βάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο με όλα υλικά, εκτός από το τυρί, και τα αφήνουμε να βράσουν καλά.

Τρία λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, στρώνουμε τις φέτες του τυριού πάνω στο φαγητό. Παίρνει 2 – 3 βράσεις χωρίς να λιώσει το τυρί, σβήνουμε τη φωτιά, και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.


σχετικα αρθρα