Μετά από τις διακρίσεις του σε Ιαπωνία και Ισραήλ αλλά και την εντυπωσιακή του παρουσία σε φεστιβάλ τροφίμων σε όλη την Ευρώπη, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Olive Elawon έκλεψε τις εντυπώσεις και στην χώρα του μαύρου χρυσού, στο Ντουμπάι. 

Με την πρωτοποριακή, νέα του ''χρυσή'' εμφάνισή, στην έκδοση με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων, το ελαιόλαδο κατέκτησε και την αφορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το exclusive χρυσό λάδι παρουσιάστηκε τόσο στην εκδήλωση που διοργάνωσε το περιοδικό ''Ellines in Emirates'', όσο και στο CEO Club στο διεθνές ναυτικό σαλόνι του Ντουμπάι.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα που συνδυάζει το βραβευμένο ελαιόλαδο με gold flakes, η οποία απέσπασε το θαυμασμό εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του καινοτόμου αυτού προϊόντος, ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Καμπούρης υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης με την εταιρεία G&D Νatural Products, μια οργανωμένη πλατφόρμα αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης προϊόντων υψηλής αξίας για τα ΗΑΕ.

Οι νέες συσκευασίες

Χρηστικές, καλαίσθητες και με το πιο αγνό περιεχόμενο, οι νέες συσκευασίες του Olive Elawon συνδυάζουν την απίθανη γεύση του πιο εκλεκτού ελαιολάδου της πελοποννησιακής γής με σύγχρονο design.