ΓΕΥΣΗ

Πανεύκολο παγωτό κρέμα με βερίκοκα

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2019, 16:00 / Ανανεώθηκε 8 Ιουνίου 2019, 16:23
Πανεύκολο παγωτό κρέμα με βερίκοκα
Facebook Twitter Whatsapp

Δροσερό γλύκισμα για τις… ζέστες ημέρες που έρχονται

Υλικά συνταγής

200 γρ. βερίκοκα, καθαρισμένα και κομμένα σε κομματάκια

500 γρ. κρέμα γάλακτος

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση συνταγής

  • Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Προσθέτετε τα κομματάκια βερίκοκου και ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα.
  • Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και τα αφήνετε στην κατάψυξη 6-8 ώρες, ξαναχτυπώντας το, αν θέλετε, μια φορά ενδιαμέσως για να αποκτήσει ακόμη πιο ωραία υφή. Εναλλακτικά μοιράζετε το μείγμα στις ειδικές θήκες για παγωτό ξυλάκι και φτιάχνετε ατομικές μερίδες.

Πηγή: icookgreek.com