ΓΕΥΣΗ

Φρουτοποτό με καρπούζι και φράουλες

Δημοσίευση 3 Αυγούστου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 3 Αυγούστου 2019, 11:41
Φρουτοποτό με καρπούζι και φράουλες
Facebook Twitter Whatsapp

Το καλοκαίρι σε ένα... ποτήρι

Υλικά συνταγής

1 1/2 φλιτζάνι φράουλες καθαρισμένες

2 φλιτζάνια σάρκα καρπουζιού, χωρίς κουκούτσια κομμένη σε κυβάκια

200 γρ. παγωτό γιαούρτι ή γιαούρτι στραγγιστό

1/2 φλιτζάνι γάλα

3 κουταλιές ζάχαρη

3 κουταλιές σιρόπι φράουλας

Εκτέλεση συνταγής

Ρίχνετε στο μπλέντερ τις φράουλες κομμένες στη μέση και τα κυβάκια καρπουζιού Προσθέτετε τη ζάχαρη και κατόπιν το παγωτό ή το γιαούρτι, το γάλα και το σιρόπι και λειτουργείτε τη συσκευή μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Σερβίρετε αμέσως σε ποτήρια με πάγο.

Πηγή: icookgreek.com.