Υλικά
- 8 φτερούγες κοτόπουλου
- 1/4 φλιτζανιού σάλτσα Teriyaki
- 1/2 κ.σ. σουσάμι
Εκτέλεση
Ψήνουμε στο γκριλ τις φτερούγες κοτόπουλου για 20-25 λεπτά. Προσθέτουμε 5 λεπτά πριν την αφαίρεση την σάλτσα Teriyaki.
Πασπαλίζουμε με ½ κουταλάκι του γλυκού σουσάμι και σερβίρουμε με επιπλέον σάλτσα εάν επιθυμούμε.
ipop.gr
ολες οι ειδησεις
- Μαρία Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει καθόλου ηθική, καθόλου αξιοπρέπεια στην κυβέρνηση» (Βίντεο)
- Μονιμότητα για τους αναπληρωτές καθηγητές – Τι θα γίνει με τους διορισμούς μέσω ΑΣΕΠ
- ΑΑΔΕ: Ιδρύονται Υπηρεσίες Φορολογικής Εξυπηρέτησης – Ποιες ΔΟΥ ενοποιούνται σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Σύζυγος Ναβάλνι για επανεκλογή Πούτιν: Δεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος της Ρωσίας
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr