Υλικά συνταγής

  • 360 γρ. κουβερτούρα σπασμένη σε κομματάκια
  • 3 φλιτζάνια φρέσκο γάλα
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1-2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 σφηνάκι λικέρ πορτοκαλιού (Grand Marnier ή άλλο)
  • 2 ξυλάκια κανέλας

Εκτέλεση συνταγής

Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ανακατεύοντας διαρκώς. 

Βάζετε το γάλα σε κατσαρόλα να ζεσταίνεται μαζί με την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και τη ζάχαρη. Πριν κοχλάσει αποσύρετε από τη φωτιά.

Προσθέτετε στο γάλα τη λιωμένη κουβερτούρα και το λικέρ και ανακατεύετε. Αφήνετε το μείγμα για λίγα λεπτά στην άκρη (5') πριν σερβίρετε.