Κουβανέζικη μαρινάδα

Κουβανέζικη μαρινάδα

Υλικά 

Κεφάλια σκόρδο
2 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. πιπέρι
1/2 φλ.χυμό πορτοκάλι
1/2 φλ. χυμό λεμόνι
1/2 φλ. χυμό μοσχολέμονο (λάιμ)
ξύσμα λεμονιού
2 κ.γλ. κίμινο

Εκτέλεση 

Αυτή είναι μια δυνατή μαρινάτα.

Ταιριάζει ωραία με μοσχάρι, χορινό, κοτόπουλο και ψάρι αλλά η υψηλή οξύτητά του μπορεί να μας δώσει υπερβολικό μαρινάρισμα.

Μη το αφήσετε πάνω από μια ώρα το κρέας με τη συγκεκριμένη μαρινάτα.

 


 

Πηγή: .sidages

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο