Αυγοσαλάτα με μπέικον  
Υλικά  
  • 8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1 σφηνάκι λευκό ξηρό κρασί
  • 8 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
  • 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Eκτέλεση:

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2΄ να εξατμιστεί. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.


Πηγή: argiro.gr