Ταϊλανδέζικη σαλάτα Υλικά:
φύλλα πράσινης σαλάτας

1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1 ντομάτα σε λωρίδες
4 ροδέλες ανανάς σε κονσέρβα κομμένες σε κομματάκια
1 αβοκάντο σε ροδέλες φύλλα φρέσκου κόλιαντρου

Για το Dressing

2 κουταλιές σησαμέλαιο
3 κουταλιές κάσιους χυμός από 3 λάϊμ
1 κόκκινη πιπερίτσα καυτερή ψιλοκομμένη
αλάτι

Eκτέλεση

Στρώνουμε σ’ ένα μπολ σε στρώσεις τα κομμένα λαχανικά. Σ’ ένα σέϊκερ αναμιγνύουμε τα υλικά του dressing και ραντίζουμε τη σαλάτα μας.




Πηγή: lovecooking.gr