Γλυκόξινα λαχανικά

Υλικά: 

  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 12 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 κ.τ.σ. τζίντζερ σκόνη
  • 1/2 λεμόνι -το χυμό του-
  • 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.τ.σ. μέλι


Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τα λοιπά λαχανικά σε λωρίδες.
  2. Ανακατεύουμε το τζίντζερ, το σκόρδο με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι και το λεμόνι.
  3. Προσθέτουμε το λάδι στο γουόκ ή σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά ανακατεύοντας συνεχώς για 10'.
  4. Περιχύνουμε με την σάλτσα, και σερβίρουμε.


Πηγη: lovecooking.gr