Αυγολέμονο
Υλικά:


3 κρόκοι από αβγά
2 κ.σ. κορν φλάουρ
2 λεμόνια
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Στραγγίζουμε το ζουμί από το φαγητό μέσα σε μια μικρή κατσαρόλα.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο από το ζουμί του φαγητού.
Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με τον χυμό των λεμονιών.
Με ένα κουτάλι προσθέτουμε σιγά σιγά ζουμί από το φαγητό.
Δένουμε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά.
Ύστερα προσθέτουμε στην κατσαρόλα το αυγολέμονο και αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση.
Βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Πηγή: lovecooking.gr