Κοτοσαλάτα με ρύζι

Υλικά

300 γραμμ. ρύζι basmati βρασμένο
700 γραμμ. βρασμένο φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
1 κ.γλ. κάρι
4 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
λίγα φύλλα μαρουλιού (τις καρδιές) χοντροκομμένα
λίγα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
1/2 φλ. τσαγιού κάσιους ανάλατα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το βρασμένο στήθος κοτόπουλου.
2. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και το κάρι και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τη σος, το κομμένο κοτόπουλο, το μαρούλι, το βασιλικό, τα νεκταρίνια και τα μισά κάσιους. Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι.
3. Μοιράζουμε το ρύζι σε 4 πιάτα και ισομοιράζουμε επάνω του το μείγμα του κοτόπουλου.
4. Γαρνίρουμε τα πιάτα με τα υπόλοιπα κάσιους.

Πηγή: argiro.gr