Κόκκινες πιπεριές ψητές με μοτσαρέλα
Υλικά:
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 5 λιαστές ντομάτες
  • 10 ελιές
  • 8 φιλέτα αντζούγιας
  • 2-3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 2 μπάλες μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
  • Μπαλσάμικο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
   Εκτέλεση:
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ο C.
  2. Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση και αφαιρούμε τα σπόρια.
  3. Τις ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  4. Βάζουμε πάνω σε κάθε μία από μια φέτα μοτσαρέλα και επιστρέφουμε στο φούρνο τις πιπεριές για άλλα 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει το τυρί.
  5. Τις βάζουμε σε μια πιατέλα και στολίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
  6. Γαρνίρουμε με φρέσκο βασιλικό και ραντίζουμε με μπαλσάμικο.
  7. Σερβίρουμε με ζεστό ψωμί.

Πηγή: lovecooking.gr