Πανδαισία λαχανικών και φρούτων

Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

100 γρ. μαρούλι κομμένο
100 γρ. ρόκα κομμένη
200 γρ. σπανάκι
1 μήλο κομμένο σε κύβους
1 πορτοκάλι κομμένο σε κύβους
200 γρ. σταφίδες ξανθές


Για το ντρέσινγκ

1/3 φλ. ελαιόλαδο
1/3 φλ. ξύδι μπαλσάμικο
1/2 πορτοκάλι
2 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι

Σε μια σαλατιέρα βάζουμε το μαρούλι, τη ρόκα, το σκανάκι και τα αλατίζουμε.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μήλο, το πορτοκάλι, τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά από το ντρέσινγκ έως ότου αρχίσει και πήζει.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και σερβίρουμε.


Πηγή: lovecooking.gr