Μπαγκέτα με αγγούρι, λιαστή ντομάτα και ελιά Υλικά

-1/2 μπαγκέτα
-1 αγγούρι
-6 ημίλιαστες ντομάτες (λαδιού)
-2 κ.σ. πάστα ελιάς
-1 πρέζα ρίγανη
-αλάτι, προαιρετικά

Εκτέλεση

1. Κόβουμε στα δύο τη μισή μπαγκέτα και την ανοίγουμε στη μέση. Απλώνουμε 1 κ.σ. πάστα ελιάς στο κάθε σάντουιτς.

2. Πλένουμε καλά το αγγούρι και αν θέλουμε το ξεφλουδίζουμε. Το κόβουμε στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. Μοιράζουμε τις φέτες αυτές στα 2 σάντουιτς.

3. Απλώνουμε 3 ημίλιαστες ντομάτες σε κάθε σάντουιτς και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ρίγανη και αλάτι. Τυλίγουμε τα σάντουιτς και τ' απολαμβάνουμε.

Πηγή: argiro.gr