Dressing με κρεμμύδια και μέλι
Υλικά:

3 μεγάλα ξέρα κρεμμύδια
Aλάτι, πιπέρι
Eλαιόλαδο
Ξίδι
Μαύρες ελιές
1 κουταλιά μέλι


Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε ένα ντρέσινγκ ανακατεύοντας το μέλι με το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα ραντίζουμε με το ντρέσινγκ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για μια ώρα. Προσθέτουμε τις ελιές και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι το σερβίρισμα.


Πηγή: lovecooking.gr