Πουρές  πατάτας και blue cheese Υλικά:

1 κιλό πατάτες
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. φρέσκο γάλα πλήρες
1-2 κλωναράκια θυμάρι
100 γρ. blue cheese
4 φέτες lime



Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τις πατάτες μαζί με το θυμάρι.
  2. Αφού βράσουν τις θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο.
  4. Λίγο πριν πάρουν βράση προσθέτουμε το blue cheese θρυμματισμένο και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε το μείγμα στις πατάτες και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ο πουρές μας κρεμώδη υφή.
  6. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι και ανακατεύουμε ξανά.
  7. Σερβίρουμε στολίζοντας με φρέσκο θυμάρι και μια φέτα lime.

Πηγή: lovecooking.gr