Κρέμα σοκολάτα Υλικά:


 
  • 500 ml γάλα
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 70 γρ. κουβερτούρα
  • 30 γρ. κορν φλάουρ
 

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και τη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
  2. Σε ένα σκεύος βάζουμε το κορν φλάουρ με μια κουτάλα γάλα από την κατσαρόλα και αφήνουμε να διαλυθεί
  3. Μόλις διαλυθεί, το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
  4. Βάζουμε σε μπολ στο ψυγείο να κρυώσει η κρέμα μας και διακοσμούμε με σαντιγί στο σερβίρισμα.



Πηγή: lovecooking.gr