Πιάτο μεζές Υλικά:

2 κόκκινες πιπεριές
5 λιαστές ντομάτες
10 ελιές
8 φιλέτα αντζούγιας
2-3 κουταλιές φρέσκο βασιλικό
2 μπάλες μοτσαρέλα
μπαλσάμικο


Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ο C.
  2. Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση αφαιρούμε τα σπόρια, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Βάζουμε πάνω σε κάθε μία από ½ μπάλα μοτσαρέλα και επιστρέφουμε στο φούρνο τις πιπεριές για άλλα 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
  4. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα και τα περιστυχοίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και ραντίζουμε με μπαλσάμικο.
  5. Σερβίρουμε με τη συνοδεία ζεστού ψωμιού.




Πηγή: lovecooking.gr