Ντοματοσαλάτα Τοσκάνης Υλικά:

3 ντομάτες πομοντόρια
1 αγγουράκι
1 κρεμμύδι ξερό
10 ελιές καλαμών
ψωμί τσιαπάτα φρυγανισμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
 

Εκτέλεση:

  1. Πλένουμε καλά τα λαχανικά.
  2. Κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές ροδέλες, τα πομοντόρια στα τέσσερα και το κρεμμύδι σε ροδέλες.
  3. Κόβουμε το ψωμί σε μπουκιές.
  4. Προσθέτουμε τα υλικά σε ένα μπολ, ύστερα περιχύνουμε με ελαιόλαδο, δυόσμο και τέλος φρεσκοτριμμένο πιπέρι.