Μανιτάρια με τοφού Υλικά:

400γρ. τόφου
400 γρ. μανιτάρια
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κ.τ.σ. σάλτσα σόγιας
3 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
 

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε το τόφου σε κύβους, τα μανιτάρια σε ισομεγέθη κομμάτια και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
  2. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5'.
  3. Ύστερα προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το τόφου.
  4. Περιχύνουμε με την σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε συνεχώς για 3-4'.