Παγωμένο γιαούρτι με ανανά και τζίντζερ
Υλικά: 
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά
1 κονσέρβα ανανά σε κομμάτια
1 κουταλιά της σούπας φρεσκοτριμμένο τζίντζερ
1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη για πασπάλισμα

Εκτέλεση:
Σ' ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον ανανά και το τζίντζερ.
Βάζουμε το γιαούρτι στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Όταν πρόκειται να το σερβίρουμε πασπαλίζουμε επιφανειακά με την ζάχαρη και το προσφέρουμε σε μπολ του παγωτού.
Διάρκεια: 5 λεπτά


Πηγή: Lovecooking.gr