Ομελέτα με γιαούρτι Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής


3 αυγά
1 μικρό κρεμμύδι
100 γρ.κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας.
1 κεσέ γιαούρτι πλήρες
1 πιπεριά
1 κουτ.σ. βούτηρο
αλάτι
πιπέρι

Κόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια, σπάτε και τις φρυγανίες σε μικρά κομμάτια.
Σ' ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με το γιαούρτι το αλάτι και το πιπέρι μέχρι το γιαούρτι να διαλυθεί τελείως και να γίνουν ένας ομοιόμορφος χυλός.

Βάζετε το τηγάνι στην φωτιά και ρίχνετε μεσα το βούτηρο το κρεμμύδι και την πιπεριά και περιμένετε να μαραθούν λίγο.
Ρίχνετε μεσα τον χυλό και κόβετε απο πάνω το τυρί και ψήνετε την ομελέτα κανονικά και απο τις 2 μεριές.

Πηγή:  lovecooking.gr