Μπρουσκέτα με κατίκι, προσούτο και πεπόνι  
Υλικά  
  • 1/2 μπαγκέτα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φλ. τσαγ. κατίκι (πικάντικο, κρεμώδες φρέσκο τυρί)
  • 4 φέτες προσούτο Καρπενησίου
  • 1 φλ. τσαγ. πεπόνι (κυβάκια)
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Eκτέλεση:

1. Κόβουμε την μπαγκέτα διαγώνια σε λεπτές φέτες. Με ένα πινέλο τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις αλατίζουμε. Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για περίπου 15΄ έως ότου ροδίσουν.
2. Ψιλοκόβουμε το προσούτο. Σε ένα μπολ βάζουμε το κατίκι, και το πεπόνι και τρίβουμε από πάνω πιπέρι. Ανακατεύουμε.
3. Βάζουμε σε κάθε φρυγανισμένη φέτα μια κουταλιά τυρί με πεπόνι. Από πάνω ρίχνουμε το ψιλοκομμένο προσούτο.



Πηγή: argiro.gr