Γρανίτα ροδάκινο Υλικά:
  • 400 ml νερό
  • 900 γρ. πολτοποιημένο ροδάκινο
  • 350 γρ. ζάχαρη
  • 70 ml χυμό λεμονιού


Εκτέλεση:

 
  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε το νερό με τον πολτό από τα ροδάκινα.
  2. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
  3. Προσθέτουμε ζάχαρη και χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
  4. Σκεπάζουμε το σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη όπου τα ανακατεύουμε συχνά με ένα σύρμα χειρός.


Πηγή: lovecooking.gr