Χτυπητή Υλικά:

3 πράσινες μακριές καυτερές πιπεριές
300 γρ. φέτα
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
 

Εκτέλεση:

  1. Χτυπάμε τις πιπεριές στο μούλτι να γίνουν κρέμα.
  2. Ρίχνουμε τη φέτα σε 3 δόσεις και χτυπάμε μαζί.
  3. Προσθέτουμε λάδι και λεμόνι και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει τελείως λείο.
  4. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν το σερβίρουμε με ψητό ψωμί.



Πηγή: lovecooking.gr