Kορμός ή αλλιώς... μωσαϊκό!
Υλικά
250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
350 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αβγό
1 πακέτο πτι-μπερ (σπασμένο σε μικρά-κομμάτια)
5 ml κονιάκ
100 γρ. κουβερτούρα (λιωμένη)
 
Εκτέλεση:
 
Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε τη ζάχαρη άχνη με το βούτυρο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Παίρνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε το μείγμα και το τυλίγουμε σε ρολό.
Βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το σερβίρισμα.

Πηγή: lovecooking.gr