Σαλάτα από το Αμάλφι

Σαλάτα από το Αμάλφι
Σαλάτα από το Αμάλφι Υλικά:

50 γρ. κουκουνάρι
1 ολόφρεσκη σαλάτα
200 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα
200 γρ. ελιές καλαμών

Για το ντρέσινγκ
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά λιωμένες λιαστές ντομάτες

Eκτέλεση: 

1 μέρα πριν φτιάχνουμε το ντρέσινγκ.
Σ’ ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε την πάστα λιαστής ντομάτας με το ξίδι και στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
Το βάζουμε στο ψυγείο και πριν το χρησιμοποιείσουμε το ξαναανακατεύουμε. 
Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φύλλα, τη ντομάτα και τις ελιές. 
Προσθέτουμε το κουκουνάρι ελαφρά καβουρδισμένο και τέλος τη σος. 
Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε σε ποτήρια.




Πηγή: lovecooking.gr 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο