Mάνγκο με φράουλες

Βιαζόμαστε λίγο είναι η αλήθεια, για παγωμένα και δροσιστικά, αλλά δε βαριέσαι! Τα ωραία είναι ωραία, όλες τις εποχές. Για όσους τους αρέσουν τα ξινά... γλυκά!

Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

  1. Θρυμματίζουμε τον πάγο και τον κάνουμε λεπτό σα χιόνι.
  2. Πολτοποιούμε το μάγκο και τις φράουλες και τις ρίχνουμε πάνω από τον πάγο.
  3. Σερβίρουμε σε μεγάλα ποτήρια μαρτίνι και ρίχνουμε το χυμό λάιμ.
  4. Γαρνίρουμε με ξύσμα λάιμ και σερβίρουμε αμέσως.
  • 2 μάνγκο ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα
  • 250 γρ. φράουλες κομμένες σε φετούλες και μικρά κυβάκια
  • 1 λάιμ (χυμός) και το ξύσμα για τη γαρνιτούρα

 

 
 Πηγή: lovecooking.gr