Σαλάτα με καπνιστή γαλοπούλα και βερίκοκα
Υλικά:

2 κούπες καπνιστή γαλοπούλα κομμένη σε ραβδάκια μετρίου μεγέθους
1 κούπα σέλερι ψιλοκομμένο
½ κούπα βερίκοκα αποξηραμένα, κομμένα σε μέτρια κομμάτια
¼ της κούπας αγγουράκια τουρσί γλυκόξινα
½ κούπα ραπανάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ κούπα μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά της σούπας σπόρους κόλιανδρου σπασμένους
Αλάτι και μαύρο πιπέρι



Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε τη γαλοπούλα, το σέλερι, τα βερίκοκα, τα αγγουράκια τουρσί, τα ραπανάκια 

Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, με τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι. 

Ρίχνουμε τη σάλτσα στη σαλάτα και ανακατεύουμε μαλακά για να πάει παντού. 

Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.



Πηγή: lovecooking.gr