Σαλάτα με πεπόνι και ροκφόρ Υλικά:

400γρ σπανάκι
150 γρ ροκφόρ
1/2 μεσαίου μεγέθους πεπόνι
4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας μέλι
πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίστε και πλύνετε καλά καλά το σπανάκι.
  2. Αφήστε το να στραγγίξει και βάλτε το σε ένα μπολ.
  3. Καθαρίστε το πεπόνι και κόψτε το σε μικρές μπουκίτσες. Προσθέστε το πάνω από το σπανάκι.
  4. Σε ένα μπρίκι προσθέστε το μέλι και αφήστε το ίσα ίσα να ζεσταθεί για να λιώσει.
  5. Τρίψτε πάνω από το σπανάκι και το πεπόνι το ροκφόρ. Μπορείτε να προσθέσετε όσο ροκφόρ θέλετε ανάλογα με το πόσο "πικάντικη" θέλετε να είναι η σαλάτα σας!
  6. Προσθέστε το μέλι και ανακατέψτε.
  7. Τέλος προσθέστε το μπαλσάμικο και ανακατέψτε καλά!
  8. Καλή όρεξη!



Πηγή: lovecooking.gr