Καλοκαιρινή ομελέτα Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής

3 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. ροδέλες πατάτας βρασμένες σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά
4 λωρίδες μπέικον
3 κουταλιές ελαιόλαδο
8 αυγά
1 κουταλάκι Μουστάρδα
85 γρ. τριμμένο κασέρι
2 ντομάτες
αλάτι, πιπέρι

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε στην άκρη.
Βάζουμε μια κουταλιά λάδι σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Τηγανίζουμε το μπέικον και τα κρεμμυδάκια, και τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα.
Χύνουμε το λάδι και σκουπίζουμε το τηγάνι με αντικολλητικό χαρτί.
Σ' ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη Μουστάρδα.
Ανακατεύουμε τα μισά αυγά με τις πατάτες, το τριμμένο τυρί, το μπέικον και τα κρεμμυδάκια.
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και ρίχνουμε μέσα τα αυγά.
 
Με ξύλινη κουτάλα κουνάμε το μείγμα και μετά από 4 λεπτά ρίχνουμε τις ντομάτες και τα υπόλοιπα αυγά.
Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά και φέρνουμε σε μια πιατέλα τούμπα την ομελέτα.
Την βάζουμε από την άλλη πλευρά στο τηγάνι μαγειρεύουμε για άλλα 4 λεπτά και σερβίρουμε.

Διάρκεια: 30 λεπτά

Πηγή: lovecooking.gr