Σαλάτα με ρόκα, σύκα και προσούτο

Υλικά

400 γρ. ρόκα
5 σύκα
5 φέτες προσούτο
4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Παρασκευή

Πλένουμε καλά τη ρόκα και την αφήνουμε να στραγγίξει.
Πλένουμε, καθαρίζουμε τα σύκα και τα κόβουμε στη μέση.
Χωρίζουμε τις φέτες προσούτο στη μέση και τυλίγουμε με αυτές τα σύκα.
Απλώνουμε τη ρόκα και τοποθετούμε από πάνω τα τυλιγμένα σύκα.
Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τέλος προσθέτουμε το μπαλσάμικο.
Διάρκεια: 15 λεπτά

Πηγή: lovecooking.gr