Σορμπέ με γιαούρτι και βερίκοκο

Υλικά

250 γραμμάρια βερίκοκα αποφλοιωμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
125 γραμμάρια ζάχαρη
300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
200 γραμμάρια σαντιγί

Παρασκευή

Σε ένα σκεύος βάζουμε τα βερίκοκα και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσουν για άλλα πέντε λεπτά.
Αφαιρούμε και βάζουμε στο μπολ του μίξερ. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν τα βερίκοκα πουρές.
Αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Ανακατεύουμε τον πουρέ με τη σαντιγί και το γιαούρτι.
Παγώνουμε τουλάχιστον για 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Διάρκεια: Προετοιμασία 20 λεπτά, αναμονή 4 ώρες

Πηγή: lovecooking.gr