Εύκολο παγωτάκι με «δυνατότητες»!

Υλικά:

1 φακελάκι μους (σε όποιο γεύση θέλουμε στρατσιατέλα, σοκολάτα κλπ.)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κρέμα γάλακτος για ζαχαροπλαστική
Σταγόνες σοκολάτας
Κονιάκ ή λικέρ σε όποια γεύση μας αρέσει
μπισκότα


Εκτέλεση   

Χτυπάμε τη μους  σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε με κουτάλι ή σπάτουλα. Ρίχνουμε μέσα ό,τι μας αρέσει: σταγόνες σοκολάτας, λίγο κονιάκ ή λικέρ ανάλογα με τη γεύση και το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στο  παγωτό μας. Αν δεν βάλουμε κάτι από τα παραπάνω τότε ρίχνουμε 2 βανίλιες. Βάζουμε το παγωτό σε τάπερ και το αφήνουμε στην κατάψυξη ΧΩΡΙΣ να ξαναασχοληθούμε μέχρι να πήξει. 5-6 ώρες είναι αρκετές αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα το αφήνουμε όλη τη νύχτα!


Πηγή: lovecooking.gr