Χυμός καρπούζι

Υλικά: 
  • 1 καρπούζι
  • Θρυμματισμένο πάγο
  • 2 κ.σ. ζάχαρη ή μέλι
  • Λίγο πιπέρι
  • Μερικά φυλλαράκια δυόσμου

Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε το καρπούζι οριζόντια στη μέση
  2. Αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό του χωρίς να χαλάσουμε τη φλούδα.
  3. Κόβουμε σε ένα βαθύ ξεχωριστό μπολ τη σάρκα του καρπουζιού σε μικρά κομμάτια.
  4. Αφαιρούμε τα σποράκια και τα φυλάμε. Κάτι θα βρούμε να κάνουμε.
  5. Χτυπάμε στο μπλέντερ το καρπούζι, το μέλι ή τη ζάχαρη και το πιπεράκι.
  6. Γεμίζουμε τα δύο κομμάτια του καρπουζιού που κόψαμε με θρυμματισμένο πάγο.
  7. Γαρνίρουμε με το δυόσμο.
  8. Σερβίρουμε με καλαμάκια!
 
Πηγή: lovecooking.gr