Κόκκινη σούπα με σουσαμάκι 
Υλικά

100g σουσαμάκι MISKO
πιπεριές
τομάτες μεγάλες
2 ποτήρια ζωμός λαχανικών από κύβο
κρεμμύδια μικρά
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ξίδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ζάχαρη

Εκτέλεση

Κόβετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια και τα απλώνετε σε ένα ταψάκι. Τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο και τα ψήνετε σε φούρνο 200 βαθμών για 20 λεπτά. Προσθέτετε τις τομάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια και συνεχίζετε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμη. Μόλις κρυώσουν λίγο, τα βάζετε όλα στο μίξερ, μαζί με το ξίδι και τη ζάχαρη, και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ομοιογενές μείγμα. Προσθέτετε το ζωμό και αλατοπίπερο και ανακατεύετε ξανά. Μεταφέρετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και μόλις αρχίσει να βράζει, προσθέτετε το σουσαμάκι και βράζετε για 8 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό. 

Πηγή: argiro.gr