Καγιανά!



Υλικά

2 φλ. ντομάτες πολτοποιημένες

 6 αβγά

 αλάτι 

ρίγανη

 κόκκινο

πιπέρι 

3/4 φλ. τριμένη φέτα 

2-4 κ.σ. ελαιόλαδο



Εκτέλεση

Τρίβουμε τις ντομάτες ή τις πολτοποιούμε στο μούλτι. Βάζουμε τον πολτό της ντομάτας στο τηγάνι και βάζουμε να βράσει με το αλάτι και το λάδι μέχρι να πήξει η σαλτσούλα μας και να μην έχει νερό. Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη ρίγανη και το κόκκινο πιπέρι.

Μόλις η ντομάτα είναι έτοιμη και έχει πήξει εντελώς ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε διαρκώς με μια ξύλινη κουτάλα. Ανακατεύουμε μέχρι τα αβγά να είναι έτοιμα. Πασπαλίζουμε με το τυράκι και απολαμβάνουμε.

Πηγή: lovecooking.gr