Barbeque sauce με κρασί Υλικά:

1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 / 4 κουταλάκι κύμινο
1 / 4 κουταλάκι μπούκοβο
1 / 3 κούπας κόκκινο ξηρό κρασί
1 /2 κούπα κέτσαπ
1 κ.τ.σ. μηλόξυδο
1 κ.τ.σ. σάλτσα σόγιας


Εκτέλεση:

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέτουμε το σκόρδο, το κύμινο, και το μπούκοβο.
  3. Ανακατεύουμε για 1'.
  4. Ύστερα προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε για 2'.
  5. Ανακατεύουμε με την κέτσαπ, το ξύδι και την σάλτσα σόγιας.
  6. Την αφήνουμε να σιγοβράσει 2 λεπτά επιπλέον.
  7. (Μπορεί να είναι έτοιμη και 2 ημέρες πριν, απλά την καλύπτουμε και την τοποθετούμε στο ψυγείο).


Πηγή: lovecooking.gr