Aυγά με σάλτσα ντομάτας και θυμάρι Υλικά:

1 βαζάκι «Σάλτσα ντομάτας με θυμάρι γιαμ»
4 αυγά
4-5 φέτες ζυμωτό ψωμί φρυγανισμένο
κεφαλοτύρι (προαιρετικά)


Εκτέλεση:


Σε μια απλωτή κατσαρόλα και ρηχή αδειάστε το βαζάκι με την σάλτσα και βάλτε το στη φωτιά να αρχίσει να σιγοβράζει. Δοκιμάστε το αλάτι για να είναι του γούστου σας.

Σπάστε το κάθε αυγό σε ένα μικρό σκεύος (μπολάκι, φλιτζάνι) και από εκεί το ρίχνετε προσεκτικά πάνω στη σάλτσα που βράζει και σε απόσταση το ένα από το άλλο και τα αφήνετε για λίγα λεπτά μέχρι να πήξει το ασπράδι όπως το θέλει ο καθένας.

Σερβίρετε το κάθε αυγό πάνω στην φρυγανισμένη φέτα ψωμιού και την σάλτσα γύρω γύρω. 

Ρίξτε και τριμμένο κεφαλοτύρι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.


Πηγή: lovecooking.gr