Πιρόγες από σέλερι
Υλικά:


1 μάτσο σέλερι
τυρί κρέμα
μαγιονέζα
κέτσαπ
σταφίδες
ελιές δίχως κουκούτσια

Εκτέλεση:

Αφού καθαρίσουμε την επιφάνεια εργασίας θα πλύνουμε καλά το σέλερι και εμείς οι μεγάλοι θα κόψουμε τη φούντα με τα φύλλα και τη βάση όπου καταλήγει η ρίζα.

Στη συνέχεια θα κόψουμε τα κλαδιά στη μέση.

Μ' ένα πλαστικό μαχαίρι που θα δώσουμε στο παιδί μας θα αρχίσουμε να αλείφουμε και να γεμίζουμε την χαρακτηριστική κοιλότητα που έχει το κλαδάκι του σέλερυ με μαγιονέζα, κέτσαπ και τυρί κρέμα.

Έτσι θα έχουμε λευκές και κόκκινες πιρόγες.

Αφού θα τις τοποθετήσουμε στο πιάτο θα βάλουμε να κάτσουν επάνω σαν κεφαλάκια οι σταφίδες και οι ελιές.

Πηγή: lovecooking.gr