Μαριναρισμένη μοτσαρέλα
Υλικά:

3 μπάλες μοτσαρέλα
περίπου 20 λιαστές ντομάτες στραγγισμένες και κομμένες στη μέση
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ψιλοκομμένος μαϊντανός
½ κουταλάκι ρίγανη
½ κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κρεμμύδι τριμμένο
Φρέσκο δεντρολίβανο για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κύβους και τη βάζουμε σ' ένα μπολ μαζί με τη ντομάτα.
  2. Ανακατεύουμε μισό φλιτζάνι λάδι με τον μαϊντανό και τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Περιχύνουμε το τυρί και το βάζουμε με πλαστική μεμβράνη σκεπασμένο στο ψυγείο.
  4. Σερβίρουμε πιάνοντας ένα κύβο τυρί με λιαστή ντομάτα και δεντρολίβανο.
  5. Ραντίζουμε με τη μαρινάδα.



Πηγή: lovecooking.gr