Ηπειρώτικη τυροκαυτερή
Υλικά:

400 γρ. φέτα
2 καυτερές κόκκινες πιπεριές 
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 
½ κουταλάκι κόκκινο πιπέρι 
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι 



Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις λιώνουμε με λίγο λάδι στο γουδί.
  2. Προσθέτουμε λίγη - λίγη τη φέτα και το υπόλοιπο λάδι, ώστε να φτιάξουμε ένα κρεμμοειδές μίγμα.
  3. Ρίχνουμε το πιπέρι και το λεμόνι για να δέσει η φέτα με το λάδι.
  4. Βάζουμε την τυροκαυτερή σε ένα μπολ και την αφήνουμε για 1-2 ώρες στο ψυγείο.



Πηγή: lovecooking.gr