Αυγοσαλάτα με μπέικον
Υλικά:

8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
1 σφηνάκι λευκό ξηρό κρασί
8 αυγά βρασμένα και ψιλοκομμένα
3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ.σ. μουστάρδα
4 κ.σ. μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:


Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον χωρίς λιπαρή ουσία. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2΄ να εξατμιστεί. Στη συνέχεια το βάζουμε σε μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.


Πηγή: argiro.gr