Τούρκικη πιπεροντομάτα
Υλικά:

2 σκελίδες σκόρδο
¾ του φλιτζανιού πελτές ντομάτας
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
2/3 του φλιτζανιού καρύδια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κόλιανδρο
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
½ φλιτζανιού ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Σ' ένα γουδί λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέζα αλάτι.

Bάζουμε το σκόρδο με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια δεμένη αλοιφή.

Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.

Πηγή: lovecooking.gr