Ριζότο αλά Πιεμοντέζε
Υλικά:

2 φλιτζάνια ρύζι για ριζότο

1 ½ λίτρο ζωμός από κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση:


Βράζουμε το ρύζι στο ζωμό για 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας 2 - 3 φορές. Το βγάζουμε από τη φωτιά και του προσθέτουμε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε το ριζότο να σταθεί για λίγα λεπτά και το σερβίρουμε. Διάρκεια: Περίπου 20 λεπτά 

Πηγή: lovecooking.gr