Πέννες με μπλε τυρί
Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Σ' ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το τυρί και το φασκόμηλο και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε 2-3 κουταλιές από το νερό τους. Τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με το νερό, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα καρύδια και σερβίρουμε αμέσως.

Διάρκεια: 30 λεπτά

Υλικά

1 πακέτο πένες 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 25 γρ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά φασκόμηλο 150 γρ. μπλε τυρί σε κομματάκια ½ φλιτζάνι καβουρδισμένα καρύδια.

Πηγή: lovecooking.gr