Ομελέτα 4 τυριά  
Υλικά  

4 αυγά
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
50 γρ. ροκφόρ θρυμματισμένο
1/2 φλιτζ. τριμμένο κασέρι
1/2 φλιτζ. τριμμένη γκούντα
50 γρ. μοτσαρέλλα σε κυβάκια
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρέσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση  
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε σιγά-σιγά όλα τα τυριά μας και την πιπεριά ανακατεύοντας ελαφρά.   
Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ, αντικολλητικό τηγάνι και αδειάζουμε το μίγμα.
Γυρίζουμε προσεκτικά και από τις 2 πλευρές και αφήνουμε να λιώσουν καλά τα τυριά.
Σερβίρουμε με μπόλικο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Μερίδες: 1
Διάρκεια: 10 λεπτά  


Πηγή: lovecooking.gr