Ποτηράκια ελαιολάδου με φέτα ντομάτα και ελιά  
Υλικά  

12 σφηνάκια ( ποτηράκια)
12 οδοντογλυφίδες
λίγο αγουρέλαιο
12 μπουκίτσες ψωμί
12 ντοματίνια
12 κυβάκια φέτα
12 ελιές χωρίς κουκούτσι
λίγη ρίγανη
λιγο αλάτι

Εκτέλεση  

Βάζουμε στη σειρά τα σφηνάκια. Σε κάθε οδοντογλυφίδα περνάμε από 1 κομμάτι ψωμί, 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι φέτα, 1 ελιά και τα βάζουμε όρθια στα σφηνάκια.Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε ρίγανη και αλάτι και σερβίρουμε.    

Μερίδες: 12
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά  


Πηγή: argiro.gr