Μπισκότα με βερίκοκα και καρύδα

Υλικά:

200 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης
100 γραμμάρια ουίσκι
80 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη λιωμένη
100 γραμμάρια αποξηραμένα βερίκοκα μουλιασμένα και κομμένα σε κυβάκια
50 γραμμάρια νιφάδες καρύδας
8 κουταλιές της σούπας χυμό μήλου
Κανέλα

Eκτέλεση:

Πλύνετε τα αποξηραμένα βερίκοκα βάλτε τα να μουλιάσουν. Όταν μαλακώσουν, κόψτε τα μικρά κυβάκια.
Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά μαζί.
Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι της σούπας κάντε μικρά μπαλάκια από τη ζύμη.  Υπάρχει αρκετή ζύμη για 25-30 μπισκότα.
Βάλτε τα μπισκότα σε μια λαδόκολλα και ψήστε σε φούρνο που καίει στους 200 c για περίπου 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.